VENDA > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
SANTS MONTJUïC
SANT PERE D´ABANTO / MOIANÉS ( HOSTAFRANCS)
Ref.: V02076
Preu: 298.000€

VIURE A HOSTAFRANCS AL COSTA PL. ESPANYA

Hostafrancs es troba entre la Gran Via i Sants, en el sector del districte més proper de la plaça d'Espanya. Els eixos vitals del barri són la Creu Coberta, el carrer del Consell de Cent i els voltants del mercat. Hostafrancs. Un altre atractiu es l'important concentració de serveis comercials  a la Creu Coberta,
La plaça d'Espanya de Barcelona és un dels espais més emblemàtics de la capital catalana. Va ser construïda durant l'Exposició Internacional de 1929.
És un important centre del trànsit de la ciutat, en confluir en ella la Gran Via de les Corts Catalanes, l'avinguda del Paral·lel, el carrer Tarragona, el carrer Creu Coberta i l'avinguda de la Reina María Cristina, a través de la qual s'accedeix a la zona de Montjuïc, i on se situa la Fira de Mostres i el Museu Nacional d'Art de Catalunya. Altres edificis importants de la plaça són el Centre Comercial Las Arenes (antiga plaça de toros).

Habitatge 95 m2 amb pati de 4 m2, 3 dormitoris (1 doble), 2 banys, saló exterior, cuina equipada amb pasaplats al saló, sols de parquet i gres, calefacció, aire condicionat, tancaments d'alumini lacat en blanc climalit, portes lacades en blanc. Exterior orientat a Oest, sol de tardes. Finca de l'any 1975 amb ascensor. Metro Pl. Espanya, al costat Jadins Celestina Vigreaux.


Veure vídeo




Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.