LLOGUER > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
SARRIà SANT GERVASI
Ronda General Mitre
Ref.: A99105
Preu: 1.620€

Àmplia vivenda situada en un dels millors barris de Barcelona, ​​molt ben comunicada i amb una gran oferta de serveis de tot tipus.

Àmplia vivenda situada en un dels millors barris de Barcelona, ​​molt ben comunicada i amb una gran oferta de serveis de tot tipus.
 
L'habitatge consta de 147 m2, disposa de 3 habitacions (1 doble dotada amb armari + 2 individuals) totes elles molt espaioses, cuina equipada amb electrodomèstics (fogons, campana microones i rentavaixelles), una cambra de bany a la suite i un lavabo amb plat de dutxa.
 Gran rebedor distribuïdor i espectacular saló menjador exterior amb grans finestres i molta llum natural.
 
 Dotat amb paviment de parquet noble polit.
 
 Calefacció a totes les estances de l'habitatge.
 
 Situat en una tercera planta en finca amb ascensor
 
 Al nord-oest de Barcelona trobem el districte de Sarrià-Sant Gervasi, de què Sant Gervasi-Galvany és un dels sis barris que el formen. Al barri trobem zones verdes i jardins, com el Parc de l'Turó, els jardins va dissenyar Rubió i Tudurí a principis de segle XX o al Parc de Monterols. Sant Gervasi-Galvany està perfectament comunicat, hi ha una àmplia gamma de centres educatius i sanitaris d'alt prestigi. Trobem també gran varietat restaurants, bars i un gran ambient nocturn.
 A més, és un barri tranquil i molt segur.



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.