VENDA > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
HORTA-GUINARDó
Varsòvia
Ref.: ON137VA-BJ4
Preu: 445.000€

Oblida’t de reformes, gaudeix de casa teva en el moment que rebis les claus. 
 
Cafur us presenta una fabulosa obra nova amb places de pàrquing opcionals al barri del Guinardó, un barri residencial amb nombroses zones verdes on podràs gaudir de fantàstics moments en familia i amics, o desconnectar després d’un llarg dia de feina. 
A més a més, gaudiràs d’una excel.lent oferta de serveis, comerços, i xarxa de transport públic L4 (groga), L5 (blava) i L2 (lila).
 
Disposem dels següents immobles, tots amb una terrassa/solàrium a la part superior de l'edifici de 16m2, ideal si necessites celebrar una reunió familiar o d’amics:
  
-Segon (3ª planta real) amb una práctica distribució. 3 habitacions (una suite amb bany i 2 individuals); cuina americana oberta al saló menjador, molt lluminós gràcies a la sortida al balcó amb vistes al jardí interior i un segon bany complet que dóna servei a la resta del pis. 430.000 €
 
  -Baixos Dúplex (planta baixa edifici). Està distribuït en dues plantes, a la planta inferior hi trobem la zona de dia, amb la cuina integrada al saló menjador exterior a C/ Varsòvia i un bany complet. I a la planta superior, la zona de nit amb 2 dormitoris (1 en suite amb bany complet i 1 doble); una 
agradable i lluminosa sala d’estar, i un tercer bany d´ús comú per la resta de la planta. 450.000 €.
 
Els acabats i qualitats són exquisits, pensats per aportar benestar i comoditat per a tu i la teva família.
Tots els pisos tenen parquet, que actua com a aïllant tèrmic i conserva la temperatura independentment de època de l’any que sigui; i rajoles als banys, un material molt fàcil de mantenir i resistent.
Les cuines, fetes en tons blancs aporten lluminositat i amplitut. I els taulells de treball són majoritàriament de quars, un material dur i resistent.
Als banys disposaràs d’un radiador tovalloler, molt pràctic per assecar les tovalloles a l’hivern i mantenir-hi una bona temperatura.
I el millor de tot, és que tindràs un modern sistema de climatització, on notaràs molt l’estalvi comparat amb el gas natural. Hi ha una instal.lació d’aerotèrmia, un sistema renovable que aprofita l’energia que es troba a l’aire per obtenir tant calefacció com aigua calenta.
 
*Les imatges del projecte són aproximacions virtuals i per tant poden existir variacions al producte final. *



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.