VENDA > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
SANT MARTí
DOCTOR TRUETA / MARINA (VILA OLIMPICA)
Ref.: V02031
Preu: 370.000€

VISQUI AL COSTAT DEL MAR Al CENTRE DE BARCELONA

Habitatge 85 m², (útil 74 m²), 2 dormitoris dobles, 1 bany 4,70 m², saló 22,68 m², cuina 6,77 m², safareig 4,52 m², sòls parquet, calefacció, tancaments d´ alumini lacat en blanc, portes roure, 2 ascensors, armaris encastrats, porta blindada, videoporter, any construcció (1992), Tot exterior, orientació (Tarragona), sol de Tardes, Estat certificació: , Al costat Metro Ciutadella / Vila Olimpica i devant del Parc de la Ciutadella. A actualitzar.

La Vila Olímpica del Poblenou és un barri del districte de Sant Martí (Barcelona), a l'àrea del Poblenou tradicional que va ser objecte de reforma i habilitat com a residència d'esportistes amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

La Vila Olímpica de Barcelona va ser el primer barri marítim de Barcelona i compta amb un nou port esportiu, un gran passeig marítim i gran oferta de bars i restaurants. Va ser dissenyada per Josep Martorell, Oriol Bohigas, David Mackay i Albert Puigdomènech; i els edificis que la formen són obra d'arquitectes guanyadors dels premis FAD d'arquitectura. La Vila olímpica va ser construïda amb dos objectius, modernitzar aquest sector urbà i satisfer les necessitats d'allotjament dels Jocs Olímpics.

El barri te un centre comercial anomenat El Centre de la Vila. Disposa també d'una església catòlica (Parròquia de Sant Félix Africà) i un centre de culte hindú. Al barri també s'assenta un Centre d'Atenció Primària Vila Olímpica.

https://youtu.be/OaqEEr7Firo

PASEIG PEL BARRI https://youtu.be/9nx_Y1izM-A



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.