VENDA > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
LES CORTS
CAVALLERS /GRAN CAPITÀ (PEDRALBES)
Ref.: V02124
Preu: 890.000€

LA TEVA LLAR A ZONA ALTA AL COSTAT DE PARCS, COL.LEGIS I UNIVERSITATS

En el tranquil i privilegiat barri de Pedralbes, pròxim als col·legis de prestigi internacional (com St. Peter’s, St. Paul’s, Benjamin Franklin, Zurich Schule, i el Liceu Francès, entre altres) i Universitats (UB, UPC, ESADE i IESE) parcs (Cervantes i Jardins del Palau de Pedralbes); en una finca ben comunicada per transport públic i la Ronda de Dalt, es troba aquest habitatge de 180 m2 amb una terrassa de 28 m2 i un balcó de 6 m2 amb excel·lent distribució.
 Es tracta d'un habitatge totalment exterior a tres vents amb increïble llum i vistes panoràmiques sobre la ciutat, Tibidabo i Collserola. Consta d'un gran saló de més de 40 m2 amb un armari bufet de disseny i amplis finestrals amb doble orientació i sortida al balcó i a una terrassa ben orientada, amb tendals mecanitzats, on poder gaudir del sol i les vistes. Consta de 4 dormitoris totalment exteriors: El dormitori principal és una suite de 36 m2 amb sortida a la terrassa, on trobem una gran zona d'armaris totalment equipats i un relaxant bany, amb banyera d'hidromassatge i cabina de dutxa , un altre dormitori doble amb sortida a la mateixa terrassa al costat d'un modern bany amb dutxa. Contigu al saló trobem un altre dormitori doble que també pot utilitzar-se com a estudi o sala polivalent. L'últim dormitori és el de servei amb un petit bany i un altre armari equipat. A més d'una bonica cuina amb entrada de servei i zona d'aigües
 La propietat compte amb servei de consergeria, videoporter i una bonica zona comunitària amb piscina, jardí, frontó i zona de jocs, plaça de pàrquing doble i un traster opcional.
 Paral·lelament, a nivell d'oci, molt pròxims es troben els exclusius Real Club del Pol i el Tennis Barcelona.
 No dubti a visitar-la!


Video



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.