VENDA > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
HORTA-GUINARDó
NATZARET
Ref.: V02129
Preu: 130.000€

LA TEVA LLAR A LA VALL D´HEBRON

 Es tracta d'un habitatge totalment exterior a la C/ Lledoner molt lluminós de 56,87 m2 , 2 dormitoris abans 3 (1 doble i 1 individual totes exteriors a carrer), saló independent de 16,74 m2, cuina de 5,21 m2 amb accés al safareig de 1,69 m2 també exterior, sols de gres, tancaments  d'alumini anoditzat bronze, portes de sapeli, vídeo porter, alarma .Finca de l'any 1961 sense ascensor. A reformar. CEE: en tràmit.
 
 "Sant Genís dels Agudells és un barri limitat per la Ronda de Dalt, la carretera de l'Arrabassada i la ciutat sanitària de la Seguretat Social de la Vall D'hebron. En una dels vessants de Collserola, on poder gaudir de parcs i jardins
 
 Un petit barri residencial molt ben comunicat per transport públic amb dues línies de metro (Parada Vall d’Hebron Línia 3 i Línia 5) i set línies d'autobús. Amb accés per la sortida 5 de la Ronda de Dalt i pel mateix passeig de la Vall d’Hebron. Disposa de grans espais verds i enjardinats, un camp de futbol, mercat municipal, diversos supermercats, botigues, a més de l'Escola Oficial d'Idiomes i una escola pública. L'Hospital de Sant Rafael i la Residència Sanitària de la Vall d’Hebron es troben en el mateix barri. Sant Genís disposa d'un Centre Cívic i d'un Casal de la Gent Gran. 
 
Veure Video
 



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.