VENDA > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
SARRIà SANT GERVASI
CIUTAT DE BALAGUER
Ref.: V02135
Preu: 290.000€

INVERSIÓ A SANT GERVASI (EN VENTA NUA PROPIETAT)

En venda nua propietat d'un habitatge de 84,50 m2, Consta d'un gran saló exterior de 30 m2 amb amplis finestrals, 3 dormitoris, el principal exterior a carrer amb armaris de paret i 2 individuals un d'ells dedicat a despatx, aquestes habitacions comparteixen un actual i relaxant bany complet amb dutxa. Contigu al saló trobem una moderna i bonica cuina de 7,43 m2 amb accés a la zona d'aigües. L'habitatge recentment reformat disposa de parquet, tancaments d'alumini lacada en blanc, portes de fusta massissa lacades en blanc, calefacció, aire condicionat i halogenes en totes les estades. La finca de l'any 78 disposa d'ascensor i s'han realitzat obres de conservació com a façanes i coberta fa un parell d'anys.
La usufructuària que habita l'habitatge té una edat de 88 anys.

Es troba en una de les zones més privilegiades de Barcelona, entre el l Passeig de la Bonanova, un carrer amb escoles nacionals i internacionals, universitats i centres de negocis europeus i la Rda. General Mitre. Zona residencial immillorable, tranquil·la, amb zones verdes (jardins del Turó del Putxet,) col·legis, bona connexió Metro (El putxet) amb ferrocarrils, bus i les rondes. Una gran oportunitat, no dubti a visitar-ho!



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.