LLOGUER > PIS > BARCELONA

SANT CUGAT DEL VALLèS

Sant Eduard
Ref.: A99144
Preu: 2.250€

LLOGUER TEMPORAL DE 32 DIES A 11 MESOS a Sant Cugat del Vallés

LLOGUER TEMPORAL DE 32 DIES A 11 MESOS.
 
Impecable casa completament moblada i equipada a Sant Cugat, al carrer Sant Eduard, àmplia i ben situada, amb terrassa solàrium, jardí privat i un pati.
 
 L'habitatge molt lluminós disposa de 120 m2 distribuïts en dues plantes; a la baixa trobem cuina americana, saló menjador i cambra de bany, la planta superior disposa de dos dormitoris dobles i un bany. Gran pàrquing privat i traster. Dotada de calefacció i aire condicionat.
 
Ubicada a escassos metres d'ESADE, en una zona tranquil·la i ideal per a aquells que busquen comoditat i tranquil·litat, disposa de parcs infantils i infinites zones verdes on desconnectar, propera a serveis, centres mèdics i centres d'ensenyament.
 Sant Cugat del Vallès, situat al Vallès Occidental, és una població propera a Barcelona que conserva l'essència d'un poble tranquil però a 12 km de la ciutat comtal. És l'escollida per moltes famílies que volen guanyar en qualitat de vida a causa de la seva situació estratègica, gran quantitat de zones verdes, parcs i jardins i una comunicació excel·lent mitjançant autopista, Túnels de Vallvidrera o carretera amb la capital catalana.



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.