VENDA > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
EIXAMPLE
València
Ref.: V230117
Preu: 670.000€

Situat a l'elegant Eixample Dret, el centre de la Barcelona modernista, i a pocs metres de Passeig Sant Joan i Avinguda Diagonal, Cafur us presenta aquest immoble a finca règia.

L'immoble, de 130 m2 i una distribució rectangular, té un en espaiós saló menjador amb grans finestrals que permeten l´entrada de llum natural; un dormitori en suite amb bany complet; 2 dormitoris dobles amb sortida a balcó; 1 dormitori individual; un segon bany que dóna servei a la resta de limmoble; i cuina americana amb rebost.

Els acabats són de qualitat. Il·luminació encastada, aire condicionat, calefacció de gas natural per radiadors, terres de parquet, fusteria exterior mixta.

A la finca, que disposa d´ascensor, s´han conservat elements originals arquitectònics l'època com le
s motllures o els alts sostres.

Sens dubte aquest és el millor barri de la ciutat comtal si volen gaudir de l'arquitectura i la bellesa dels seus carrers, de la varietat de comerços i restaurants, de l'excel·lent comunicació per transport públic i d'un ambient únic.




Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.