VENDA > PIS > BARCELONA

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

L'Hospitalet de Llobregat
Ref.: V24524
Preu: 330.000€

Gran pis al cor de l´Hospitalet amb una espectacular terrassa de 69 m2

Cafur us presenta aquest meravellós pis ple de llum i amb una ubicació privilegiada, al centre de l'Hospitalet.
Situat en una finca en excel·lent estat i amb pocs veïns, aquest habitatge exterior, en una primera planta real amb ascensor, ofereix una distribució ideal per a la teva comoditat.

L'habitatge destaca per la gran i assolellada terrassa.
Té 3 habitacions (una doble i dues individuals) totes elles amb llum i sortida a una de les dues terrasses que disposa l'immoble; ampli rebedor que dóna pas al saló menjador amb balcó exterior al carrer; cuina independent en molt bon estat de conservació i sortida a galeria i a la terrassa espectacular; un bany complet amb plat de dutxa i un lava
bo de cortesia.

L'immoble disposa de tot allò que necessites per crear la teva llar perfecta.

Ubicat en una zona residencial i comercial, tindràs al teu abast tots els serveis essencials: supermercats, comerç local i centre d'atenció primària. A més a més, podràs gaudir de tranquil·les passejades pel bonic parc de Can Boixeres o la magnífica Rambla Just Oliveras, tots dos a poca distància a peu de la teva llar.

La connectivitat és excel·lent, ja que estaràs a escassos minuts del metro (L1) “Rambla Just Oliveres” i la parada de Renfe “Hospitalet”. Molt proper a l'animada plaça de l'Ajuntament, el centre neuràlgic de la ciutat.

*Despeses i impostos no inclosos en el preu.*

Recorda visitar-nos i seguir-nos a Instagram @cafuronline.



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.