Un nou concepte
d'administració

GESTIÓ INTEGRAL DE COMUNITATS CAFUR


Un nou concepte d'administració adaptat a les necessitats de la seva comunitat

Cafur, sempre a l'avantguarda de la gestió immobiliària i impulsat per la seva voluntat d'innovació, ha desenvolupat un nou concepte d'administració de finques. Avui Cafur presenta aquest sistema, molt més eficaç i transparent pel control i manteniment de la seva comunitat de propietaris: la Gestió Integral de Comunitats.

En què consisteix la Gestió Integral Cafur?
La Gestió Integral Cafur coordina tots els aspectes relacionats amb l’administració de finques. El nostre equip de professionals realitza una actuació concreta sobre cada edifici per evitar la seva degradació, i adopta una sèrie de mesures, que amb un cost irrellevant, aconsegueixen mantenir la finca en una estat permanent de seguretat i revaloració.
Aquest sistema innovador, a més a més, afegeix a la clàssica gestió econòmica i administrativa, un programa capdavanter de control i prevenció que es basa en:
- Manteniment preventiu
- Manteniment corrector
- Control i supervisió de serveis


Quins avantatges ofereix?
La Gestió Integral de Comunitats a més comporta els següents avantatges per a la seva propietat:
Reducció de costos: A Cafur som proactius i, amb actuacions preventives i revisions periòdiques a la finca, evitem que es produeixin danys que suposin obres d'envergadura.
Revaloració de la propietat: Vetllem perquè el seu immoble es mantingui perfecte i es revalori d’una forma constant. Tenim cura dels elements comuns de la finca (ascensors, escala, vestíbul, façana, instal·lacions, etc.) perquè no es deteriorin.
Més seguretat: Les revisions i el control preventiu de la finca que realitzem, garanteixen una major seguretat de la seva propietat.

Serveis a les comunitats

Amb la Gestió Integral de Comunitats Cafur la seva comunitat es trobarà sempre en un òptim estat. A través de l'Oficial Administrador de cada finca, realitzem un servei a mida per a cada comunitat

Gestió administrativa
Gestió econòmica
Oficina Virtual Cafur Online
Programa de manteniment
Control i supervisió de serveis
Altres Gestions

Contacti amb nosaltres


Departament Gestió de Comunitats:
93 304 01 86 - 93 318 23 74 comunitats@cafur.es

LI POT INTERESSAR


Oficina Virtual Cafur Online

24 Hores al seu servei
Actes, incidències, liquidacions…


Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.