VENDA > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
GRàCIA
Puigmartí
Ref.: V230316
Preu: 350.000€

La Vila de Gràcia és un dels barris amb més personalitat de la ciutat comtal. Passejant pels seus carrers podem notar aquest caràcter i encant que tant el caracteritza. Les botigues, els establiments d'hostaleria, les places, l'arquitectura, mai no deixen de sorprendre.

I és aquí, a la Vila de Gràcia, que tenim el plaer de presentar-vos aquest pis a finca amb ascensor.

El pis, orientat a l'est i de distribució rectangular, gaudeix de llum natural que entra per un extrem des del balcó i per l'altre extrem des de la galeria, que dóna al pati d'illa.

Es distribueix en saló menjador amb sortida a balcó; cuina independent de forma quadrada que ens porta a través d´un distribuïdor cap a la galeria; 3 dormitoris (1 doble amb armari encastat i 2 individuals); i un bany complet amb plat de dutxa.

Terra de parquet, calefacció de gas natural per radiadors, aire condicionat, sostres alts.

Està ubicat a tan sols 40 metres del carrer Torrent de l'Olla i està envoltat d'una excel·lent oferta de locals de restauració, botigues i tota mena de serveis, que faran de la teva vida en aquesta llar una vida molt comoda i pràctica.



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.