VENDA > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
CIUTAT VELLA
Santa Caterina
Ref.: V230704
Preu: 220.000€

Cafur us presenta, a Santa Caterina, un barri d'estil de vida bohemi, escollit per artistes i artesans per viure-hi i treballar, un barri amb botigues i establiments ben curiosos i originals, únics a la ciutat, aquest magnífic pis a carrer peatonal, a escassos minuts de l'Arc de Triomf.

L'immoble, una tercera planta real a finca a sense ascensor té una superfície útil de 53 m2 distribuïts en 2 dormitoris (1 doble i 1 individual); cuina office amb llum natural; saló menjador també amb llum natural; i el bany es divideix en dues estances diferents, per una banda tenim el plat de dutxa i la pica, i per l'altra el servei.

Sens dubte, el millor d'aquest immmoble, és la ubicació, la conservació d'elements originals arquitectonics i l'alçada dels sostres, que aporten molta
 amplitud a les estances.

A prop hi trobaràs la parada de metro i rodalies d'Arc de Triomf, el mercat de Santa Caterina, el Parc de la Ciutadella, un dels pulmons verds de la ciutat, centres escolars, centre cívic, supermercats, establiments de restauració, botigues.



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.